Ako spracovať úrodu, keď nemáte more času? Poznáme recept!

Kto by si rád nepochutnal na reďkovkách, kaleráboch, mrkve, hrášku a karfioly, alebo na sladkých jahodách, malinách, ostružinách alebo čerešniach. Škoda len, že spravidla dozrievajú naraz, takže ich čerstvé nestíhame všetky zjesť. Čo potom s nimi? Samozrejme zavariť, naložiť, odšťaviť alebo usušiť. Len keby to nezabralo toľko času, energie a miesta v kuchyni! Všetky spôsoby konzervácie potravín však dnes môžete zvládnuť omnoho jednoduchšie ako v minulosti s vychytanými pomocníkmi českej značky TESCOMA.

Strúhať zeleninu, mixovať pyré alebo pasírovať zeleninu nemusí byť drina, ktorá sa neobíde bez zranenia prstov a neporiadku na linke. Stačí mať strúhadlo s U profilom a zásobníkom, účinný mixér, ktorý pristane každej kuchynskej linke, alebo kvalitný pasírovač.

Naporciovanú alebo len očistenú zeleninu a ovocie potom môžete veľmi elegantne zavárať, odšťaviť alebo sušiť. Ideálne s pomocníkmi, ktorí nezaberajú miesto, ľahko sa s nimi pracuje a dobre sa čistia.

Vyskúšajte kvalitné české výrobky, s ktorými spracovanie vašej úrody bude radosť.

Ďalej sa vám budú hodiť: