Černicový cobbler

Ingrediencie:
- 250 g čerstvých černíc
- 1 broskyňa
- 80 g zmäknutého masla
- 125 g práškového cukru
- 180 g hladkej múky
- 12 g kypriaceho prášku do pečiva
- 125 ml mlieka
- 1 škoricový cukor
- štipka soli
- olejový sprej na postriekanie nádoby na pečenie
Postup:
Predhrejte rúru na 170 °C. Zapekaciu misu GrandCHEF vystriekajte olejom do foriem na pečenie DELÍCIA a vysypte polohrubou múkou. Dajte bokom. V mise vytrite maslo s cukrom, pridajte preosiatu hladkú múku, prášok do pečiva, štipku soli a postupne prilievajte mlieko, všetko zašľahajte. Cesto rozotrite do pripravenej misy, na vrch naukladajte černice a nakrájanú broskyňu, posypte škoricovým cukrom a dajte piecť. Pečte dozlatista cca 30 minút.
Náš tip: Podávajte teplé s vanilkovou alebo černicovou zmrzlinou.
Náš tip: Podávajte teplé s vanilkovou alebo černicovou zmrzlinou.
S prípravou pomôžu:
0













