Hruška na víne s vanilkovou zmrzlinou

Pripravte si:
- 750 ml červeného vína
- 200 g kryštálového cukru
- 2 ks škorice
- 3 klinčeky
- 3 ks kardamónu
- 2 ks badiánu
- vanilková zmrzlina
- jemne nasekané vlašské orechy
Postup:
Do hrnca vložte všetko korenie, nalejte červené víno, pridajte olúpané a jadrovníkov zbavené hrušky a pozvoľna varte do zmäknutia.
Takto povarené hrušky servírujte na tanieri ľahko zaliate zredukovaným vínom, v ktorom sa varili, zasypte ich nasekanými vlašskými orechmi a podávajte spolu s vanilkovou zmrzlinou.
Takto povarené hrušky servírujte na tanieri ľahko zaliate zredukovaným vínom, v ktorom sa varili, zasypte ich nasekanými vlašskými orechmi a podávajte spolu s vanilkovou zmrzlinou.
Čo budete potrebovať:
0













