Obrázok v notifikačnej lište
Úvodná stranaTESCOMA blogReceptySladké dobrotyHruška na víne s vanilkovou zmrzlinou

Hruška na víne s vanilkovou zmrzlinou

Taniere FANCY HOME Stones - obrázok

Pripravte si:

  • 750 ml červeného vína
  • 200 g kryštálového cukru
  • 2 ks škorice
  • 3 klinčeky
  • 3 ks kardamónu
  • 2 ks badiánu
  • vanilková zmrzlina
  • jemne nasekané vlašské orechy

Postup:

Do hrnca vložte všetko korenie, nalejte červené víno, pridajte olúpané a jadrovníkov zbavené hrušky a pozvoľna varte do zmäknutia.

Takto povarené hrušky servírujte na tanieri ľahko zaliate zredukovaným vínom, v ktorom sa varili, zasypte ich nasekanými vlašskými orechmi a podávajte spolu s vanilkovou zmrzlinou.

Čo budete potrebovať: