Radi by sme vám ukazovali len to, čo vás zaujíma, teda nevšedné nápady pre varenie a bývanie. Nielen to nám umožňujú súbory cookies. Kliknutím na „Prijať všetko“ súhlasíte s používaním všetkých typov cookies, v časti „Predvoľby“ si môžete vybrať, ktoré povolíte. Súhlas je možné odmietnuť kliknutím na „Odmietnuť všetko“ (netýka sa tzv. základných cookies). Nastavenie je možné kedykoľvek zmeniť. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov.
Pripravte si doma skutočne krehučké, a pritom šťavnaté bravčové alebo kuracie rezne. Čo je tajomstvom úspechu? Správna príprava mäsa. Každý rezeň by sa mal pred obaľovaním správne naklepať. Tým sa naruší štruktúra mäsa a rezne tak budú krehkejšie. V ponuke pre vás máme paličky na mäso, a to nerezové alebo drevené z radov WOODY a PRESTO.
Tip: ak chcete vykúzliť rezne, ktoré sa budú doslova rozplývať na jazyku, naporciujte mäso na rezne a naložte ich do mlieka!