Radi by sme vám ukazovali len to, čo vás zaujíma, teda nevšedné nápady pre varenie a bývanie. Nielen to nám umožňujú súbory cookies. Kliknutím na „Prijať všetko“ súhlasíte s používaním všetkých typov cookies, v časti „Predvoľby“ si môžete vybrať, ktoré povolíte. Súhlas je možné odmietnuť kliknutím na „Odmietnuť všetko“ (netýka sa tzv. základných cookies). Nastavenie je možné kedykoľvek zmeniť. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov.
Na doske vypracujte cesto. Do preosiatej múky vytvorte jamku, do nej pridajte droždie, cukor a teplé mlieko, následne pridajte zmäknuté maslo a citrónovú kôru. Z vypracovaného cesta vytvorte bochníčky a tie vložte do hrnca so studenou vodou. Bochníky sú vykysnuté, hneď ako vyplávajú na hladinu (čo bude trvať asi 2 hodiny). Pripravte si tukom vymastený pekáčik, vyskladajte ho potápkami a dajte piecť. Pečte dozlatista v rúre predhriatej na 180 °C približne 25 minút. Ešte teplé potápky obaľte v zmesi práškového a vanilkového cukru.