Radi by sme vám ukazovali len to, čo vás zaujíma, teda nevšedné nápady pre varenie a bývanie. Nielen to nám umožňujú súbory cookies. Kliknutím na „Prijať všetko“ súhlasíte s používaním všetkých typov cookies, v časti „Predvoľby“ si môžete vybrať, ktoré povolíte. Súhlas je možné odmietnuť kliknutím na „Odmietnuť všetko“ (netýka sa tzv. základných cookies). Nastavenie je možné kedykoľvek zmeniť. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov.
Z kvetov odstráňte väčšinu zelených častí a kvety sparte v 2,5 l horúcej vody. Nechajte lúhovať do druhého dňa. Zmes preceďte do hrnca s objemom 5 l a výluh dajte bokom. Cukor rozmiešajte v 2 l vriacej vody, nechajte vychladnúť a prilejete k výluhu.
Olúpané citróny a pomaranče nakrájajte na plátky a spolu s rozdrobeným droždím pridajte do hrnca s výluhom. Prelejte do Súpravy na kvasenie DELLA CASA, nastavte viečko do polohy „kvasenie“ a nechajte kvasiť na svetlom mieste po dobu 6 týždňov. Víno prelejte do Fliaš s klipsou DELLA CASA, uzavrite a uskladnite aspoň na 6 mesiacov.