Radi by sme vám ukazovali len to, čo vás zaujíma, teda nevšedné nápady pre varenie a bývanie. Nielen to nám umožňujú súbory cookies. Kliknutím na „Prijať všetko“ súhlasíte s používaním všetkých typov cookies, v časti „Predvoľby“ si môžete vybrať, ktoré povolíte. Súhlas je možné odmietnuť kliknutím na „Odmietnuť všetko“ (netýka sa tzv. základných cookies). Nastavenie je možné kedykoľvek zmeniť. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov.
Ôsme kolo šou Pečie celé Slovensko sa nieslo v znamení inšpiratívneho pečenia.
Technická výzva zaviala finalistov do Francúzska, ktoré je vychýrenou gurmánskou veľmocou. Výzvu si pre súťažiacich tentokrát pripravila samotná Natacha Pacal. Cukrárka s francúzskymi koreňmi zvolila skutočne luxusný dezert – jahodovú tortu Fraisier so žĺtkovou penou.
Nielen piškótový korpus rozdelený na dve časti, naplnený žĺtkovým maslovým krémom, pokrytý jahodovým sirupom a jahodovým coulis potrápil súťažiacich. Dokonalé spojenie vanilky a jahôd si môžete pripraviť aj vy.