Úvodná strana/TESCOMA blog/Recepty/Bez mäsa/Šampiňónové rizoto z elektrického tlakového hrnca PRESIDENT
Šampiňónové rizoto z elektrického tlakového hrnca PRESIDENT

Pripravte si:
- 4 odmerky ryže
- 4 veľké krájané šampiňóny
- 1 cibuľa nakrájaná nadrobno
- 2 strúčiky cesnaku
- 30 ml olivového oleja
- 30 g masla
- silný zeleninový vývar
- čerstvé lístky tymianu
- jemne strúhaný parmezán
Postup:
Do misy dajte nadrobno nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, maslo a olej. Spustite program Vyprážanie (Fry), intenzitu nastavte na Nižšia (Less) a cibuľu s cesnakom zľahka orestujte. Pridajte umytú ryžu, nakrájané šampiňóny a doplňte vývarom po rysku cup 4. Suroviny vo varnej mise dobre premiešajte a tlakový hrniec uzavrite. Spustite program Ryža (Rice), intenzitu varenia nastavte na Vyššia (More) a rizoto uvarte. Pred podávaním ozdobte rizoto lístkami čerstvého tymianu a jemne nastrúhaným parmezánom.
S receptom vám pomôžu:
0












