Fazuľové brownies

Ingrediencie:
- 470 g čiernej alebo červenej fazule z plechovky
- 130 g čokoládových kôstok
- 80 g medu
- 70 g kokosového oleja
- 40 g trstinového cukru
- 20 g kakaového prášku
- 3 g kypriaceho prášku do pečiva
- 3 vajcia
- ¼ lyžičky soli
- maslo na vymazanie formy
- vanilková esencia
Postup:
Plech s rozmermi 24 x 24 cm vytrite maslom a dajte bokom. Scedené fazule, kokosový olej, cukor a med rozmixujte. Pridajte kakao, soľ, prášok do pečiva, vajcia a vanilkovú esenciu, mixujte dohladka. V prípade potreby narieďte cesto v mixéri malým množstvom scedeného nálevu. Do rozmixovanej hmoty zamiešajte polovicu čokoládových kôstok a hmotu vylejte do pripravenej formy. Zvyšnú časť čokolády rozsypte rovnomerne po celej ploche pripravenej hmoty. Pečte v rúre predhriatej na 170 °C po dobu cca 20 - 25 minút.
S prípravou a servírovaním pomôžu:
0













