info text
  • Prihlásiť sa
  • Prihlásiť sa

Talianske ragú

MäsovéRecepty
24. 6. 2024
TESCOMA Talianske ragú


Ingrediencie:

  • 500 g hovädzieho mletého mäsa
  • 400 g paradajok v plechovke
  • 100 g pancetty
  • 2 dl bieleho vína
  • 2 dl zeleninového vývaru
  • 1 cibuľa
  • 1 stonka stopkového zeleru
  • 1 mrkva
  • 2 bobkové listy
  • olivový olej
  • soľ a korenie
Na olivovom oleji orestujte nadrobno nakrájanú cibuľu, mrkvu a zeler. Pridajte pancettu, ktorú opäť krátko orestujte, potom vložte mäso a restujte ďalších cca 7 minút. Prilejte víno, nechajte ho odpariť, pridajte bobkový list a paradajky. Dochuťte soľou a korením. Prikryte pokrievkou a za občasného miešania varte 90 minút. Podľa potreby prilejte vývar.


Čo sa vám bude hodiť: