Obrázok v notifikačnej lište

Tatarák z kapra

Riad TAVERNE - obrázok

Pripravte si:

  • 200 g kaprieho mäsa bez kostí
  • 2 lyžice hladkolistého petržlenu
  • 2 lyžice nakrájanej cibule
  • 2 lyžice olivového oleja
  • ½ lyžičky sladkej papriky
  • horčica a kečup podľa chuti
  • worcester a tabasco podľa chuti
  • citrónová šťava podľa chuti
  • soľ a korenie
  • štipka mletej rasce
  • pečivo na toast alebo hrianku
  • cesnak na toast alebo hrianku

Postup:

Očistený filet z kapra bez kože naporciujte a následne naškrabte alebo nasekajte kvalitným nožom na drobné kocky podľa toho, ktorý spôsob prípravy preferujete.

Olúpanú cibuľu nakrájajte nadrobno a zmiešajte s olejom, osoľte, okoreňte, pridajte rascu a nasekaný petržlen. Všetko dôkladne premiešajte s pripraveným mäsom a dochuťte podľa svojich preferencií (jemnejšia alebo intenzívnejšia tataráková chuť). Podávajte s opečeným pečivom, ktoré potrite cesnakom.

Čo budete potrebovať: