Tatarák z kapra

Pripravte si:
- 200 g kaprieho mäsa bez kostí
- 2 lyžice hladkolistého petržlenu
- 2 lyžice nakrájanej cibule
- 2 lyžice olivového oleja
- ½ lyžičky sladkej papriky
- horčica a kečup podľa chuti
- worcester a tabasco podľa chuti
- citrónová šťava podľa chuti
- soľ a korenie
- štipka mletej rasce
- pečivo na toast alebo hrianku
- cesnak na toast alebo hrianku
Postup:
Očistený filet z kapra bez kože naporciujte a následne naškrabte alebo nasekajte kvalitným nožom na drobné kocky podľa toho, ktorý spôsob prípravy preferujete.
Olúpanú cibuľu nakrájajte nadrobno a zmiešajte s olejom, osoľte, okoreňte, pridajte rascu a nasekaný petržlen. Všetko dôkladne premiešajte s pripraveným mäsom a dochuťte podľa svojich preferencií (jemnejšia alebo intenzívnejšia tataráková chuť). Podávajte s opečeným pečivom, ktoré potrite cesnakom.
Olúpanú cibuľu nakrájajte nadrobno a zmiešajte s olejom, osoľte, okoreňte, pridajte rascu a nasekaný petržlen. Všetko dôkladne premiešajte s pripraveným mäsom a dochuťte podľa svojich preferencií (jemnejšia alebo intenzívnejšia tataráková chuť). Podávajte s opečeným pečivom, ktoré potrite cesnakom.
Čo budete potrebovať:
0













