Radi by sme vám ukazovali len to, čo vás zaujíma, teda nevšedné nápady pre varenie a bývanie. Nielen to nám umožňujú súbory cookies. Kliknutím na „Prijať všetko“ súhlasíte s používaním všetkých typov cookies, v časti „Predvoľby“ si môžete vybrať, ktoré povolíte. Súhlas je možné odmietnuť kliknutím na „Odmietnuť všetko“ (netýka sa tzv. základných cookies). Nastavenie je možné kedykoľvek zmeniť. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov.
Ako uchovať potraviny, aby vydržali oveľa dlhšie čerstvé? Ako zamedziť plytvaniu? Ako spracovať väčšie množstvo jedla alebo úrody? Ideálny spôsob je odsatie vzduchu alebo vákuovanie. „Vákuovačka“ je určená na uchovávanie surových aj tepelne spracovaných potravín. Okrem mäsa, údenín a rýb ju využijete na ovocie, zeleninu, pečivo a hotové pokrmy. Vďaka programu na vákuovanie suchých i mokrých potravín ju možno využiť aj na marinovanie mäsa vrátane metódy pomalého varenia sous-vide. Vhodné fólie na vákuovanie aj uzatvárateľné vrecká sú samozrejme súčasťou našej ponuky.