Domáca pistáciová pasta
Pistáciová pasta sa hodí ako základ do zmrzlín, náplní do tort, krémov a iných cukroviniek. Využijete ju na prípravu pistáciového tiramisu, náplní do makrónok aj domácej zmrzliny.
Ak ste si pistáciový krém obľúbili, skúste si doma vyrobiť dubajskú čokoládu, upiecť škoricové slimáky alebo sa cez Vianoce blysnite pistáciovými včelími úlikmi.
Ak ste si pistáciový krém obľúbili, skúste si doma vyrobiť dubajskú čokoládu, upiecť škoricové slimáky alebo sa cez Vianoce blysnite pistáciovými včelími úlikmi.

Ingrediencie:
- 120 g nesolených pistácií (zodpovedá približne 250 g nelúpaných)
- 30 ml arašidového oleja (možno nahradiť iným bežným kuchynským olejom)
- 25 g medu
Postup:
Pistácie a olej rozmixujte na konzistenciu pasty. Nakoniec vmiešajte med, množstvo pridajte podľa chuti.
Vyrobiť si domáce pistáciové maslo nie je žiadna veda:

S prípravou pomôžu:
0













