info text
  • Prihlásiť sa
  • Prihlásiť sa

Zabíjačkový guláš

ReceptyMäsové
22. 1. 2023

Ingredience:

• 1 kg bravčového pliecka • 500 g bravčového srdca • 300 g bravčovej pečene • 250 g bravčových obličiek • 200 g cibule • 100 g údenej slaniny • 70 g bravčovej masti • 5 g sladkej papriky • 5 g pikantnej papriky • bravčový vývar • štipka drvenej rasce • podľa chuti cesnak, majorán, soľ a korenie
 

Postup:

Mäso, srdce, obličky a pečeň nakrájajte na malé kúsky. Cibuľu nakrájajte nadrobno a spolu s rascou v Tlakovom hrnci ULTIMA+ restujte na masti dozlatista. Vložte nakrájané mäso, osoľte, okoreňte a chvíľku počkajte. Pridajte srdce, obličky a restujte zo všetkých strán asi 3 minúty. Potom pridajte pečeň, prisypte obe papriky, opäť krátko restujte a zalejte vývarom. Vývaru nalejte toľko, aby boli všetky suroviny ponorené. Varte asi 30 minút. Dochuťte treným cesnakom, majoránom, soľou a korením.

Budú sa vám hodiť: