Články a Recepty

Pstruh plnený bulgurom

Date of publication 24. 6. 2020
Ochutnajte plneného pstruha na špenáte pečeného v rúre "na stojáka". viac...

Citrónové bábovky s levanduľou a čokoládou

Date of publication 16. 6. 2020
Vyskúšajte recept na voňavé bábovky s vôňou levandule a citróna. Sú jednoducho dokonalé :-) viac...

Špenátové knedličky

Date of publication 9. 6. 2020
Vyskúšajte recept na luxusné špenátové knedličky ako stvorené pre Pepka námorníka :-) viac...

Tipy na úspešné zaváranie

Date of publication 3. 6. 2020
Ako dosiahnuť toho, aby zaváraniny vydržali 3-6 rokov a nesplesniveli? Prečítajte si naše tipy a pripravte sa na zaváranie ešte pred sezónou. S úžasnou súpravou na zaváranie budete mať všetko, čo bude potrebné! viac...

Fitness quinoa dezert

Date of publication 26. 5. 2020
Vyskúšajte fenomenálny fitness dezert z quinoi a s chia semienkami, zamilujte si ho :-) viac...

Špagety z červenej repy

Date of publication 18. 5. 2020
Vyskúšajte fantastické a zdravé raw špagety z červenej repy s avokádom a kozím syrom, ktoré okúzlia vaše chuťové bunky :-) viac...

Kohút na víne – tradičný recept francúzskej kuchyne

Date of publication 6. 5. 2020
Máme pre vás legendárny francúzsky recept na kohúta na víne. Vyskúšajte ho – nebudete ľutovať! viac...

Blahodarné kvasenie – prastarému spôsobu konzervácie sme dali nový rozmer

Date of publication 15. 3. 2020
Po nedávnej úspešnej expanzii do sveta zavárania sme sa pustili do ďalšej, ešte viac vzrušujúcejšej oblasti konzervácie potravín. Vďaka tomu vám teraz môžeme predstaviť úplne nový sortiment pomôcok, ktorý revolučne uľahčí domácu fermentáciu. Hovoríte si, prečo by ste sa do nej mali púšťať? Keď necháme bokom fantastickú chuť kvasených pochúťok, je táto tradičná prírodná technika najzdravšou metódou konzervácie jedla. Na nasledujúcich riadkoch vám povieme prečo a predstavíme vychytávku, s ktorou si domáce kvasenie zamilujete. viac...

Fenomenálne bryndzové halušky so slaninou

Date of publication 9. 3. 2020
Viete, že... halušky sú slovenské národné jedlo? Tradične sa pripravovali zo strúhaných zemiakov, múky, prípadne aj vajec a najznámejší je variant s bryndzou. S kapustou, slaninou a kúskami údeného sa im hovorí strapačky. Pozrite si recept: viac...